Aucune nouvelle notification

Veldonkstraat 38, Tremelo

Restart Afslankprogramma van 5 weken bij Body-Time Tremelo €249.99

Choisissez votre offre

Points forts

Een gezonder leven en afslanken in 5 weken!

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

De deal

 • € 249,99 voor Restart afslankprogramma van 5 coachings + starterspakket (waarde € 495)

  Je staat er zeker niet alleen voor met het Restart afslankprogramma:

 • 5 weken begeleiding door een Restart Afslankings-coach
 • Pakket met energetische ampulles om je lichaam in balans te brengen
 • Berekenen van je vochtpercentage
 • Berekenen van je vetpercentage
 • Analyse van je spiermassa
 • Motivatie en begeleiding naar een gezond evenwicht.

  Restart is een voedingsplan dat bestaat uit 3 fases. Eerst moet het lichaam tot rust komen en gereset worden. Dit gebeurt dmv een energetische ampul die je lichaam terug in balans brengt op gebied van emo-eten, honger en vetverbranding en dit in combinatie met gezonde voeding en coaching. De 2de fase is een zoektocht. Dit is voor iedereen anders en het doel is hier ontdekken welke voedingswaren niet geliefd zijn door jouw lichaam. De 3de fase is leren hoe je kan genieten van al het lekkers in de wereld en terwijl compenseren om je gewicht en lichaam in balans te houden.

  Restart zorgt ervoor dat je lichaam terug in balans komt, je nee kan zeggen tegen de overbodige suikers, je leert omgaan met voeding om je gewicht te behouden, dat maag-en darmpproblemen wegblijven, geen opgeblazen gevoel meer,..en natuurlijk ook het verlies van talrijke kilo’s. Dit wordt door de coach ook opgevolgd op een medische weegschaal om te controleren dat je geen spieren verliest, maar wel vetten.

  Restart is niet zomaar een dieet… It’s a new way of life! Leer met voeding omgaan en breng je lichaam in balans. Dit op een 100% natuurlijke manier en met steun van een Restart coach in 5 sessies + intakegesprek. Met Restart leer je wat goed is voor je eigen lichaam en hoe je je bereikte doel kan behouden en tegelijkertijd toch kan genieten van lekker eten en een glaasje!

Conditions

Tot 90 dagen geldig na aankoopdatum. Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Reserveren: verplicht telefonisch op het nr 016/89.84.40 of per mail met vermelding van Groupon Vouchernummer. Geldig voor 5 begeleidingsessies + starterspakket!
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Body-Time Tremelo