Physiomins & Beauty Firm

Dorp 35, Nazareth

Afslankbehandeling naar keuze bij Physiomins & Beauty Firm in Nazareth

Choisissez votre offre
Jusqu'à -5% sur le prix de vente, max 50€
Code PROMO. Expire le 29.3.
Utiliser

Points forts

Ga voor een strakkere taille met pressotherapie, een ontgift lichaam met infraroodtherapie of strakkere benen en billen met lymfedrainage.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

  • Afslankbehandeling naar keuze
  • Ga voor pressotherapie, alphamins of lymfedrainage
  • Of kies voor de anticellulite-behandeling MYA
  • De behandelingen duren ieder zo’n 30 minuten

Pressotherapie

Deze behandeling legt de focus op de taille. Je trekt een gordel aan rond de taille en met luchtdruk wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, met een strakkere huid als beoogd resultaat.

Alphamins

Alphamins is infraroodtherapie voor het hele lichaam. De rode lampen dienen als ontgifting voor het lichaam, met ontspanning, verzachten van spierpijn, ontgifting van het lichaam en het verbranden van calorieën als belangrijkste doelen.

Lymfedrainage

Benen, billen, buik en onderrug worden stevig gemasseerd om de aanmaak van elastine en collageen te stimuleren, met een strakkere huid als beoogd resultaat.

MYA

Deze behandeling is geschikt voor het behandelen van cellulite. Er worden 16 pads op je lichaam geplakt - op de buik, lovehandles, billen en bovenbenen. Een combinatie van elektrostimulatie en ultrasone geluidsgolven wordt ingezet om plaatselijke vetophopingen los te trillen. Je huid reageert op natuurlijke wijze door tegengas te geven, met een strakkere huid als beoogd resultaat.

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@nrgcare.be, o.v.v. je groupon-code. Je reservering is pas compleet, nadat je een bevestiging van Physiomins & Beauty Firm hebt ontvangen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Physiomins & Beauty Firm

Situé à Nazareth, dans la province de Flandre-Orientale, Physiomins & Beauty firm propose des soins anti-âge et minceur. À la carte, le drainage lymphatique, la pressothérapie, la thérapie infrarouge, le traitement de la cellulite, les soins visage, l'épilation définitive, les massages et le coaching alimentaire. Les soins sont prodigués par une esthéticienne, une diététicienne et un coach de santé.