fermer
Utilisez le code REDWED et profitez de jusqu'à -20% sur tout le site. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.
Choisissez votre offre

Points forts

Laat je een avond vermaken tijdens één van deze vier shows in theater Het Klokhuis van Kunstencentrum Vlaams Fruit.

À propos de ce deal

  • Voorstelling naar keuze incl. een glas cava
  • Locatie: Theater Het Klokhuis
  • Voorstelling “Kleine voeten!” - donderdag 31 maart 2022 om 20.30 uur
  • Voorstelling “Wijncabaret” - vrijdag 15 april 2022 om 20.30 uur
  • Voorstelling ‘‘Midair - Lavalu’’ - vrijdag 27 mei 2022 om 20.30 uur
  • Voorstelling ‘‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy’’ - zaterdag 18 juni 2022 om 20.30 uur
  • Lees hier meer informatie over de voorstellingen

Je kan meerdere Groupons aankopen en gebruiken

Over Theater Het Klokhuis:

Dit theater staat al sinds 1981 zo stevig als een huis en is een thuishaven voor (gast)gezelschappen en amateurgroepen. Welke voorstelling je ook kiest, je mag intimiteit en goede akoestiek verwachten op een centrale locatie in Antwerpen.

Theaterzaal: Het Klokhuis beschikt over een vlakke theatervloer dat plaats biedt aan 120 personen op een vaste tribune. Cour van de theatervloer is er een blinde muur, jardin is er een ingang naar een coulisse en een loge. Onder de theatervloer (kelderniveau) bevindt zich een ruime loge, geschikt voor grotere groepen.

De foyer: Hier begint en eindigt de avond. Je kan je voorbereiden op de show of nabespreken onder het genot van een hapje en drankje.

Adres: Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen

Conditions

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de door jou gekozen voorstelling op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: via e-mail op info@vlaamsfruit.be of telefonisch op +32(0)321.71.81 o.v.v. Groupon en de voorstelling waarvoor je een kaartje wil kopen. Bij het kopen van een ticket laat je je gegevens achter. Je kan voor aanvang van de voorstelling je ticket ophalen aan de kassa.
Annuleren: annuleren is niet mogelijk.
Meer info: bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Vlaams Fruit

Kunstencentrum (KC) Vlaams Fruit beschikt over twee kamertheaters: Het Appeltje en Het Klokhuis. Hier ervaar je creaties, try-outs en premières van voorstellingen nog voor ze gaan toeren. Ook kan je hier terecht voor een repetitie, lezing en huisconcert. De inhoud van de voorstellingen wisselt telkens, maar de intimiteit en sfeer van de kamers blijft behouden. De theaterkamers afhuren voor een verjaardagsfeestje behoort ook tot de mogelijkheden. Je vindt de theaters aan de Lange Nieuwstraat (Het Appeltje) en Parochiaanstraat (Het Klokhuis) in Antwerpen.