A.D.O. Services

Paalstraat 129, Schoten

4-32 uur schilderwerk op een locatie binnen of buiten door Ado Services - geldig door heel België

Choisissez votre offre

Points forts

Laat o.a. jouw muren, schuur, kozijnen, plafond of badkamer netjes schilderen door een vakman en geniet daarna langdurig van het resultaat.

À propos de ce deal

  • 4, 6, 12, 24 of 32 uur schilderwerk op locatie
  • Zowel geldig voor binnen als buiten
  • Laat je kozijnen, plafond of muren witten
  • Zo strak als alleen de echte vakman dit kan

Eventuele extra kosten

De schilder komt voorafgaand aan de schilder-uren kosteloos en vrijblijvend bij je langs om de factuur met extra kosten op te maken, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

  • Geldig voor werkuren en exclusief materiaalkosten (verplicht af te nemen bij Ado Services)
  • Geldig voor schilderen met witte verf; voor gekleurde verf geldt een toeslag van € 1,50 per m2
  • Voorrijkosten zijn inclusief in een straal van 50 km van Ado Services (Paalstraat 129 in Schoten) af; daar buiten betaal je € 0,19 ct per extra km
  • Exclusief eventuele parkeerkosten
  • Exclusief huur van eventueel benodigd steigerwerk; kosten hiervoor liggen (afhankelijk van de grootte en hoogte) tussen € 100 en € 300 per week

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag tussen 7.30 en 15.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: de deal is geldig voor werkuren en is exclusief materiaalkosten. Materiaal voor deze deal is verplicht af te nemen bij A.D.O. Services. De deal is geldig voor schilderen met witte verf (excl. materiaalkosten). Voor gekleurde verf geldt (bovenop de materiaalkosten) een toeslag van € 1,50 per m2. Voorrijkosten zijn inclusief in een straal van 50 km van Ado Services (Paalstraat 129 in Schoten) af. Daar buiten betaal je € 0,19 ct per extra km. Exclusief eventuele parkeerkosten. Exclusief huur van eventueel benodigd steigerwerk. Kosten hiervoor liggen (afhankelijk van de grootte en hoogte) tussen € 100 en € 300 per week. De schilder komt voorafgaand aan de schilder-uren kosteloos en vrijblijvend bij je langs om de factuur met extra kosten op te maken, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0472 085 405, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: laat je afgedrukte groupon zien. Geldig door heel België. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de A.D.O. Services