Rij tot 90 min lang met een Porsche, Mercedes of Bentley

LuxExperience

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée !
Jusqu'à -50%

Points forts


 

Kies uit 4 opties

  • € 99 voor 20 minuten rijden in een Porsche, Mercedes of Bentley (waarde € 199)
  • € 149 voor 40 minuten rijden in een Porsche, Mercedes of Bentley (waarde € 299)
  • € 199 voor 60 minuten rijden in een Porsche, Mercedes of Bentley (waarde € 399)
  • € 249 voor 90 minuten rijden in een Porsche, Mercedes of Bentley (waarde € 499)

Kies uit deze luxe wagens:

  • Porsche 911 4S
  • Mercedes AMG GTS 
  • Bentley Flying Spur

Conditions


Bon geldig 4 maanden vanaf aankoop. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Book via de Groupon Booking Tool: Zie datums en beschikbaarheid hier Afhankelijk van de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van het gekozen voertuig. Men dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een id kaart. Je hebt een franchise per schadegeval van 5.000 euro, in geval van total loss 10% van de nieuwwaarde maar de franchise kan je vermijden door de vrijstelling af te kopen voor de som van 29 euro (ter plaatse te betalen). De algemene voorwaarden van Luxexperience/XeX bvba zijn integraal van toepassing en dienen aanvaard te worden door de inschrijver en voor akkoord genomen te worden bij inschrijving.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de LuxExperience


Luxexperience maakt dromen waar! Dankzij hun formules kan je zelf rijden met een luxe of sportwagen!

Staat rijden met een Porsche op je bucket list? Wil u de paardenkrachten van een Jaguar F-Type eens eigenhandig tot leven wekken of eens van dichtbij zien en voelen wat een Bently Continental Flying Spur zo uniek maakt?

Driving experiences met sportwagens, foto-shoots, trouwfeesten, bedrijfsevents, chauffeurdiensten of huren via een membership formule, alles kan! Hun vloot staat volledig ter uwer beschikking en graag maken ze een voorstel op maat!

Hun wagens zijn steeds piekfijn verzorgd en onderhouden. Indien u ervoor opteert om de wagen met chauffeur te huren kan u ook op beide oren slapen. Hun chauffeurs zijn ervaren bestuurders die jarenlange ervaring combineren met een uitgebreide technische kennis. Bij Luxexperience kan u vertrouwen op professionaliteit, discretie en klasse.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.