Aucune nouvelle notification

Nat&droog

Zwembad de Schinde, Ekeren

Volledige PADI scubadiver opleiding of volledige "PADI Open Water Diver" opleiding bij Nat & Droog

60+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Droom je van een volwaardig internationaal erkend duikbrevet waarmee je wereldwijd zelfstandig kan gaan duiken?

Détails de l'offre

Kies uit twee opties

  • € 119,99 voor volledige PADI scuba diver opleiding
  • € 169,99 voor volledige “PADI Open Water Diver” opleiding 

Droom je van een volwaardig internationaal erkend duikbrevet waarmee je wereldwijd zelfstandig kan gaan duiken? Kies dan voor de ‘PADI Open Water’-opleiding. Het ‘PADI Open Water’-brevet is een wereldwijd erkend en gewaardeerd duikbrevet. Dit levenslang geldige duikbrevet kan behaald worden na 3 zwembadsessies (5 modules), 1 theoriesessie en 3 buitenwatersessies (4 modules).

Twijfel je of je de volledige Open Water-cursus zal volgen? Dan kun je opteren voor de ‘PADI Scuba Diver’-opleiding, de voorbereidende cursus op het ‘Open Water’-brevet. Deze cursus geeft eveneens recht op een duikbrevet waarmee je wereldwijd en levenslang kan gaan duiken, weliswaar steeds onder begeleiding van een duikprofessional.

Deze ‘Scuba Diver’-cursus bestaat uit 2 zwembadsessies (3 modules), 1 theoriesessie en 1 buitenwatersessie (2 modules). Nadien kan je desgewenst probleemloos upgraden naar de ‘PADI Open Water’-cursus. De Scuba Diver-cursus is eigenlijk een ‘halve’ Open Water-cursus. Het gebruik van duikmateriaal is steeds inbegrepen, maar de benodigde boekenkit en registratiekosten betaal je nog wel zelf bij.

Conditions

6 maand geldig na de datum van aankoop. Beperkt tot 1 per persoon, maar je mag 4 extra vouchers kopen als cadeau. Alleen geldig voor optie aangeschaft. De benodigde boekenkit en registratiekosten zijn niet inbegrepen (dienen bij de eerste les aangekocht/betaald te worden). Minimumleeftijd: 12 jaar. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Nat & Droog

Nat & Droog is een bescheiden maar gepassioneerde duikclub met vestigingen in Antwerpen en Malle. Zowel in als uit het water organiseren ze regelmatig ledenactiviteiten: wekelijkse clubduiken, zwembadsessies ter training en clubweekends of clubreizen. Maar op de eerste plaats komt natuurlijk het duiken. Iedereen die interesse heeft in de duiksport, krijgt van Nat & Droog de kans om het duiken te ontdekken tijdens een initiatie in het zwembad of een cursus. Alle lessen worden gegeven onder de PADI-normen en -waarden en de gepaste begeleiding verzekert de veiligheid van de initiatieduikers.

Nat&droog

Sport ou extérieur, Sport aquatique