TuinSeizoen

5 of 10 nummers TuinSeizoen bij je thuis geleverd (het abonnement stopt automatisch)

Choisissez votre offre

Points forts

TuinSeizoen is een magazine met o.a. tuinreportages, plantenportretten, praktisch tuinieren en snoeitips om je tuin nog mooier te maken.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 5 of 10 keer TuinSeizoen op je deurmat
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Ben je een echte tuinliefhebber? Neem dan een abonnement op TuinSeizoen. TuinSeizoen weet elk nummer weer te inspireren! Verwonder je over de mooiste tuinreportages, uitgebreide plantenportretten en het laatste tuinnieuws om je tuin nóg mooier te maken. Daarnaast staat TuinSeizoen vol met adviezen van experts én praktische tips voor je siertuin, moestuin, terras en vijver.

Tuinseizoen

Tuinliefhebbers genieten nog meer van hun tuin met TuinSeizoen. Tien keer per jaar staat dit magazine boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Met inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper en tuinnieuws om je tuin nog mooier te maken.

Conditions

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: ga voor 5 nummers naar tuin.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-5-nummers en voor 10 nummers naar tuin.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-10-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in België. Originele prijs is gebaseerd op losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 10 x per jaar.Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de TuinSeizoen